Què se sent en un tractament de reiki o shiatsu zen?

 

Durant el tractament de Reiki, pots sentir una profunda relaxació. Algunes persones es queden adormides, cosa que no influeix en el resultat final. A vegades pots sentir una mena de pessigolles, calor o fred en diferents parts, segons flueix l'energia a través del cos. En cada tractament les sensacions poden ser diferents, depenent del que el receptor necessiti en aquell moment i d'això s'encarrega l'energia transmesa i el propi cos de qui ho rep.

Si ets una de les persones que pot estar preocupada perquè penses que pots trobar-te malament per "obrir les portes" a l'alliberament de tot allò que et va fer mal, no t'has de preocupar, ja que els tractaments els faig cuidadosament i a consciència per que et sentis còmode en tot moment. 

 

El practicant col·loca les mans al damunt de la zona afectada o, si es fa un tractament complet, per tot el cos començant pel cap i acabant pels peus. Cada posició de les mans es manté durant uns minuts sobre els txakres o centres energètics principals. El pacient sempre està vestit. Se sol fer el tractament en una habitació amb llum feble, música relaxant, encens i espelmes.

 

En el tractament amb shiatsu zen, les sensacions poden ser les mateixes, amb la diferència que sentiràs lleugeres pressions i molt alliberadores que s'efectuen amb els dits o el palmell de la mà, en reiki es desa la mà sobre el cos sense cap pressió, fins i tot arriba igualment l'energia sense haver contacte.

 

 

Reiki i Shiatsu Zen Teràpies Barcelona

 

 

Copyright 2019 Laura Scharner -Reiki y Shiatsu Zen Terapias Barcelona-